Ciorba de gaina si conopida

de dantes in Ciorbe, 12 Mar 2021 | 1833 vizualizari

 

Una din ciorbele mele favorite

 

INGREDIENTE

  • 1 kg gaina de tara
  • 500 gr buchetele de conopida
  • 2 buc morcovi
  • 2 buc cartofi albi
  • 2 buc rosii dupa gust
  • Sare dupa gust
  • piper alb macinat
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de gaina si conopida:

Pentru aceasta ciorba am ales carnea de gaina de casa, care e deosebit de gustoasa, desi ia mult timp la fierbere. Din acest motiv eu am pus-o la fiert in oala cu presiune circa 30 minute.

Am ales bucatile cu os (spate, aripi, gat, putin os de la piept). Cand a fiert avem mare grija cu capacul. Stingem focul si lasam putin timp inainte de a deschide oala. Intre timp pregatim legumele.

Le spalam si desfacem conopida in buchetele mici, iar restul legumelor le taiem cubulete.

La supa din oala, pe care am pus-o din nou la foc domol, adaugam legumele si le lasam sa fiarba inca 10 minute. Condimentam cu sare si piper dupa gust.

Cine doreste la servire poate adauga si o lingura de smantana.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de gaina si conopida" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Carrot cake reteta de tort de morcovi cu crema de branza

ieri la 14:02

Plăcinte cu carne - aperitiv gustos cu carnea rămasă

ieri la 11:25

Cornulețe fragede - Rețeta rapidă și gustoasă

ieri la 10:21

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Ciorba de caprioara