Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
citeste mai mult
Una din ciorbele mele favorite
Pentru aceasta ciorba am ales carnea de gaina de casa, care e deosebit de gustoasa, desi ia mult timp la fierbere. Din acest motiv eu am pus-o la fiert in oala cu presiune circa 30 minute.
Am ales bucatile cu os (spate, aripi, gat, putin os de la piept). Cand a fiert avem mare grija cu capacul. Stingem focul si lasam putin timp inainte de a deschide oala. Intre timp pregatim legumele.
Le spalam si desfacem conopida in buchetele mici, iar restul legumelor le taiem cubulete.
La supa din oala, pe care am pus-o din nou la foc domol, adaugam legumele si le lasam sa fiarba inca 10 minute. Condimentam cu sare si piper dupa gust.
Cine doreste la servire poate adauga si o lingura de smantana.
Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
citeste mai mult